Veel gestelde vragen


Wat is ‘Trek een naam’?

‘Trek een naam’ is de online versie van een concept dat iedereen kent: naampjes trekken. Organiseer je een feestje met vrienden en wil je dat iedereen een cadeau meebrengt voor iemand anders? Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je in op ‘Trek een naam’. Het platform regelt de rest! ‘Trek een naam’ is een initiatief van ColliShop. ColliShop is een webshop van Colruyt Group. Je vindt er meer dan 20.000 artikelen voor de hele familie, op één adres en voor de scherpste prijzen: van speelgoed tot badlinnen, en van tuinmeubelen tot keukengerei. Bovendien bestel je gemakkelijk, snel en wanneer het jou uitkomt.


Hoe werkt ‘Trek een naam’?

Het is zeer eenvoudig: zodra je weet wie allemaal meedoet, ga je naar de homepagina van ‘Trek een naam’. Je schrijft je vriendengroep in via de button en geeft het e-mailadres van elke deelnemer in. Je kan ook specifieke regels toevoegen, zoals: deze persoon mag niet die persoon trekken (om welke reden dan ook). Je krijgt een bevestigingsmail met alle gegevens die je hebt ingevoerd en een button waarop je kan klikken om te beginnen. Elke deelnemer krijgt dan een e-mail die bevestigt dat hij goed is ingeschreven, en die vraagt om zijn Verlanglijstje én Antiverlanglijstje aan te vullen. Die zullen van pas komen voor de persoon die jouw naam heeft getrokken. Je verduidelijkt welke cadeaus je graag zou krijgen en vooral welke cadeaus je absoluut niet wil krijgen. Tot slot krijgen alle deelnemers een e-mail die hen vertelt welke naam het platform voor hen getrokken heeft, samen met het Verlanglijstje en Antiverlanglijstje van deze persoon.


Kan ik gegevens aanpassen nadat de activiteit gestart is?

Zodra de activiteit gestart is, heeft alleen de beheerder toegang tot alle gegevens. Zo kan hij controleren wat de deelnemers hebben ingegeven, maar alleen het e-mailadres kan hij nog aanpassen. Wil je deelnemers verwijderen of toevoegen? Dan moet je een nieuwe activiteit starten.


Ik krijg geen bevestigingsmail, wat nu?

Het kan enkele minuten duren voor de bevestigingsmail in je inbox belandt. Het kan dus dat je gewoon even moet wachten. Het is ook mogelijk dat de e-mail in je spamfilter terechtkwam. Kijk dus eerst daar eens. Heb je lang genoeg gewacht en is de mail niet als spam gemarkeerd? Dan raden we aan om het nog eens te proberen (controleer zeker of het e-mailadres dat je ingaf, klopt) of contact met ons op te nemen.


Ik ben ingeschreven als deelnemer, maar ik krijg geen enkele e-mail!

Controleer eerst en vooral je spamfilter. Het kan dat onze e-mail onterecht gemarkeerd werd als spam. Vind je de mail niet terug in je spamfilter? Contacteer dan de persoon die de activiteit aanmaakte. Hij kan controleren of je e-mailadres correct is ingevoerd, en kan het ook wijzigen indien nodig. Probeer daarna nog eens om de mail te versturen.


Ik wil de activiteit die ik aanmaakte, verwijderen.

Wil je een activiteit verwijderen? Stuur dan gewoon een mailtje naar: info@collishop.be.


Wat gebeurt er met de gegevens die ik invoer op het platform?

De gegevens die je aan ons doorgeeft, zijn strikt vertrouwelijk. We gebruiken de gegevens van je Verlang- en Antiverlanglijstje alleen voor statistische doeleinden, en dat in volledige anonimiteit. Uw persoonsgegevens worden maximaal 1 jaar bewaard, ieder jaar tijdens de maand november worden ze verwijderd. Voor meer informatie over ons privacybeleid kan je ook onze algemene voorwaarden lezen.


Heb je nog vragen?

Heb je nog een vraag waarvoor je hier geen antwoord vindt? Stel hem gerust via mail aan info@collishop.be. Dan beantwoorden we hem met plezier.

Om je beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Melding sluiten